Om oss

Kul att ni hittade till oss på Usbit.se. Välkommen!

Här diskuterar vi det mesta, men huvudfokus på allt inom it och internet, men även samhällsfrågor och andra frågor som berör. Vi tar gärna och diskuterar och recenserar ditt ämne om vi tycker att det är intressant. Lämna gärna i så fall en kommentar eller skicka ett mail till [email protected]

Som ni säkert kommer märka är jag som driver sidan en hängiven Mac användare. Jag kommer diskutera Mac/apple versus PC/windows/android och det kommer alltid vara ett slag mellan det goda och det onda. Och hos mig segrar alltid de goda.

“Det enda problemet med Microsoft är att de saknar smak. De har ingen smak för fem öre. Och jag menar det inte på ett litet sätt utan på ett stort sätt, i betydelsen att de inte kommer på egna idéer och inte tillför kultur till sina produkter.” – Steve Jobs, 1996.

Jag har också personliga erfarenheter av funktionsnedsättning och vård och omsorg. Det är självklart något jag kommer att diskutera här. Och jag är väldigt kritisk till nuvarande regerings politik inom området (år 2017).