Digital strategi

Marknadsföring

& Webblösningar

Nyheter 6e JAN

Tillökning på kontoret

Tjänster WEBB

Digital marknadsföring

Projekt, Strategi & budskap

Ge oss ett projekt, vision eller ett budskap ni vill förmedla så gör vi om det till en digital plattform där vi inkluderat er vision.

Tankar & idéer och kaffe sugen? Välkommen in!

För oss är kunderna viktigast, Funktionalitet, innehåll & användarupplevelse den självklara kärnar i alla våra lösningar. Vad vill ni uppnå? Kom med era tankar & idéer [...]

Mer information

En bra miljö - är verktyget till ett bra digitalt resultat

Blanda jordgubbar,grädde och glass så blir det en god shake, det är så vi tänker när vi blandar ihop våra kunskaper i vårat team för att få ett så bra slutresultat till våra potentiella kunder. [...]

Mer information

Om företaget

Som digital fullservicebyrå skapar vi på Usbit de bästa digitala förutsättningarna för lönsamhet och varumärkesbyggande i digitala kanaler.

Vi bygger i nära samarbete med våra kunder upp en stark digital närvaro – från strategier och sociala kampanjer till interaktionsdesign och e-handelslösningar. Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten, för det är när både kunden och tekniken är med oss vi mår som allra bäst.

Söker du jobb – Se hit!

Vi är ett glatt gäng på ett dussin-tal personer som jobbar på Usbit. Vi sitter i korsningen Järnvägsgatan och Olaigatan i Örebro.

Utanför arbetstiden gillar vi att umgås och förutom många trevliga middags- och utekvällar har vi även åkt på skidresor i alperna, konfererat i London och dragit iväg på programmerings-läger i New York.

– Vi ser dig som en tillgång och utvecklas du, så utvecklas vi. Därför ser vi vidareutbildning i form av interna föreläsningar som en självklarhet.
Följ oss på Instagram
Usbit Media 019 10 21 00
Vägbeskrivning 703 49, Örebro Visa på karta
Copyright © Usbit.se 2016