Vi ser dig som en tillgång och utvecklas du, så utvecklas vi!

Vi är ett glatt gäng som jobbar på Usbit. Vi sitter i på Järnvägsgatan i Örebro. Utanför arbetstiden gillar vi att umgås.

Duktiga företagssäljare

Vi söker två st duktiga företagsförsäljare som ska sälja det mesta inom IT. Det är allt ifrån IT-produkter till webbdesign samt appar och spel.

Gymnasikompetens är ett krav. Man måste behärska det svenska språket i tal och skrift och teknisk kunnighet och intresse är av stor vikt. Körkort är meriterande men inget krav.

Webbutvecklare & programmerare

Vi söker 5-6 st duktiga programmerare som kan det mesta inom appar, spel, webbdesign och kommunikation samt säkerhetslösningar inom data.

Gymnasikompetens är ett krav och relevant högskoleutbildning är meriterande. Man måste behärska det svenska språket i tal och skrift och teknisk kunnighet och intresse är av stor vikt. Körkort är meriterande men inget krav.

Om företaget

Som digital fullservicebyrå skapar vi på Usbit de bästa digitala förutsättningarna för lönsamhet och varumärkesbyggande i digitala kanaler.

Vi bygger i nära samarbete med våra kunder upp en stark digital närvaro – från strategier och sociala kampanjer till interaktionsdesign och e-handelslösningar. Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten, för det är när både kunden och tekniken är med oss vi mår som allra bäst.

Söker du jobb – Se hit!

Vi är ett glatt gäng som jobbar på Usbit. Vi sitter på Järnvägsgatan i Örebro.

Utanför arbetstiden gillar vi att umgås.

– Vi ser dig som en tillgång och utvecklas du, så utvecklas vi. Därför ser vi vidareutbildning i form av interna föreläsningar som en självklarhet.
Följ oss på Instagram
Usbit Media 019 10 21 00
Vägbeskrivning 703 49, Örebro Visa på karta
Copyright © Usbit.se 2016