Undrar du om någon har blockat dig i sin iPhone?

Det var ett tag sedan IOS 7 släpptes och i och med den uppdateringen går det även att blockera nummer som du inte vill ska kunna kontakta dig. I och med en blockering så ser du inte inkommande samtal från numret och meddelanden till din iPhone försvinner helt enkelt ut i rymden utan att du ser dem. Grymt, men efterlängtat och bra!

Har du försökt få tag på någon, men inte lyckats. Då kanske det är så att personen har blockat dig i sin iPhone. Lugn, det finns ett sätt att ta reda på det.

Vill du vara helt säkert på om du är blockad, ja då kan du bara bli 100% genom att fråga personen i fråga. Självklart kan vi även ge dig lite tips på indikationer på om du är blockad.

När du ringer telefonen så kommer det gå fram precis en signal innan du kopplas till röstbrevlådan. Alltid en signal. Det låter alltså ett tut i din telefon, mottagaren däremot märker inget. Du kan kolla själv genom att ringa din telefon som är i “stör-ej-läge” det låter exakt på samma sätt.

Personen kan alltså också ha sin iPhone i stör ej läge, men upplever du detta under en längre period, ja då är nog så inte fallet.

Det är egentligen den enda indikationen på om du är blockad i någons telefon. Skickar du sms så får du ingen indikation. För dig som skickar ser det ut som vanligt, att meddelandet har skickats och gått fram. Däremot så försvinner meddelandet ut i tomma intet utan att nå mottagaren.

48

No Responses

Write a response